Kışın Keyfini Sürmeye Hazır Mısınız? İşte Kış Tatili İçin En İyi Seçenekler

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Her köşesi adeta cennet olan ülkemiz, kış mevsiminde de muhteşem güzelliklere sahip coğrafyası ile görenleri adeta büyülüyor. Ülkemizde kış aylarında tatil yapmanın ayrı bir tadı var. Karla bezenmiş doğal güzelliklerin tadını çıkarmak, kara doymak ve soğuk günlerde içinizi ısıtmak için size en iyi kış tatili seçeneklerini sunuyoruz. Kışın gezilecek yerler listemize göz atarak, rüya gibi bir kış tatili için hazırlıklarınızı yapabilirsiniz…

Sarıkamış, Kars

Doğu Ekspresi ile Kars turu, son yılların gözde seyahat trendlerinden biri haline geldi. Böylece Sarıkamış, kış mevsimlerinin gözde noktalarından biri haline geldi. Eğer kar manzaralarının tadını doyasıya çıkarmak istiyorsanız, Sarıkamış’ı listenize eklemelisiniz. Sarıkamış kayak merkezi, kış tatili için ideal fırsatlar sunarken, şehrin tarihi yerlerini de keşfetme fırsatız olacak.

Maşukiye, Kocaeli

İstanbul’a yakın bir konumda bulunan Maşukiye, kış aylarında ziyaret edilecek ideal yerlerin başında geliyor. Sabahları kuş sesleri ve dere sesi eşliğinde keyifli bir yürüyüş yapabilir, sonrasında ise bölgenin meşhur kahvaltılarının tadını çıkarabilirsiniz. Ayrıca kış ortasında Maşukiye’yi ziyaret ederseniz, kar yağışının keyfini de çıkarabilirsiniz, çünkü Maşukiye, Kartepe’nin eteklerinde bulunuyor! Sonrasında da Kartepe’ye çıkarak kayak keyi yapmanız da mümkün.

Kapadokya

Kapadokya’nın geniş vadilerini sadece gün doğarken değil, aynı zamanda kar yağarken de görmelisiniz. Beyaza bürünen peri bacaları üzerinde sıcak hava balonu ile süzülürken, unutulmaz bir deneyim yaşayabilirsiniz. Ayrıca kışın sakinleşen Ürgüp ve Göreme’nin tarihi sokaklarını keşfetmek de ayrı bir keyif oalcaktır.

Abant, Bolu

Fotoğrafları adeta bir kartpostal gibi olan Abant Gölü’nü, kar altındayken görmek gerçek bir görsel şölen sunuyor. Göl çevresindeki otellerde konaklayarak güne enerjik bir yürüyüşle başlayabilir ve dilerseniz gölün etrafındaki trekking alanlarında doğa yürüyüşleri yapabilirsiniz. Ayrıca, göl çevresindeki farklı ağaç türlerini keşfetmek de doğa severler için ayrı bir güzellik sunar.

Uludağ, Bursa

Uludağ, kar tatili denilince akla gelen ikonik noktalardan biri. Uludağ kayak merkezi, kış sporları tutkunları için mükemmel bir yer. Bursa’ya birkaç gün ayırarak bu muazzam dağın keyfini çıkarabilir ve şehir merkezindeki termal otellerde konaklayarak kaplıcaların da tadını çıkarabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kışın Keyfini Sürmeye Hazır Mısınız? İşte Kış Tatili İçin En İyi Seçenekler

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜlkedeHaber.Com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin