01 Aralık 2021 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.
Türkiye’deki konutların kalite etkisinden arındırılmış fiyat değişimlerini izlemek amacıyla hesaplanan Konut Fiyat Endeksi(KFE), 2021 yılı Mart ayında bir önceki aya göre yüzde 2.4 oranında artarak 165.5 seviyesine çıktı.
Sözcü’nün haberine göre bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 32.0 oranında artan KFE, aynı dönemde reel olarak yüzde 13.6 oranında artış gösterdi. Endeks verilerin yayınlanmaya başladığı 2011 yılından bu yana en yüksek yıllık artışı kaydetmiş oldu.
Verilere göre Türkiye genelinde metrekare başına düşen ortalama fiyat 4.150.5 TL oldu. Bu rakam İstanbul’da 6.447.2 TL, İzmir’de 5.026.2 TL ve Ankara’da 3.084.5 TL olarak gerçekleşti.
İstanbul, Ankara ve İzmir’in konut fiyat endekslerindeki gelişmeler değerlendirildiğinde, 2021 yılı Mart ayında bir önceki aya göre, sırasıyla 2.1, 2.2 ve 2.4 oranlarında artış gözlendi. Endeks değerleri bir önceki yılın aynı ayına göre, İstanbul’da yüzde 28,9 Ankara’da yüzde 30,3 ve İzmir’de 33,9 oranında artış gösterdi.
Altının gram fiyatı 505 lira seviyesinden işlem görüyor
Dolarda son durum
Kılıçdaroğlu: Lale Devri yaşıyorlar
Döviz kuru yeniden 13 liranın üzerine çıktı
Bahçeli: “Bundan sonra Mansur Bey dikkat etsin. Artık kendisinin arkasında bir ülkücü nefes var”
Bahçeli: Geliyor gelmekte olan diyorlar ya, biz de gidiyor gitmekte olanlar diyeceğiz
DİSK, TÜRK-İŞ ve HAK-İŞ’ten ortak açıklama
Mario Balotelli, Haluk Levent aracılığıyla 6 aileye yardım etti
Bakan Koca, illere göre haftalık vaka sayılarını açıkladı
TÜİK’e göre, Türkiye ekonomisi büyüdü
Koronavirüs nedeniyle 189 kişi yaşamını yitirdi
İstanbul’da lodos can aldı
Davutoğlu: TCMB ve BBDK yönetimleri derhal görevden alınmalıdır
Arınç: “Ona karşı rakip olmayacağım diye bir içtihatta bulundum. Beni fazla zorlamasınlar. İçtihatlar değişebilir”
Cezaevlerinde açık görüş başlıyor
İmranlı Belediye Başkanı Açıl trafik kazasında hayatını kaybetti
Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor: Son gün yarın!
DSÖ: “Omicron varyantı küresel riski çok yüksek”
Deva Partili Yeneroğlu: Akademisyenlerin göreve iade başvurularının reddedilmesi, AYM kararının yok sayılmasıdır