09 Mayıs 2021 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.
484,72
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı İmamoğlu, 101’inci 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Taksim Cumhuriyet Anıtı’nda düzenlenen resmi törene katıldı.
İstanbul Vali Yardımcısı Levent Kılıç, İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İYİ Parti İl Başkanı Buğra Kavuncu, CHP İBB Grup Başkanvekili Doğan Subaşı ve İYİ Parti İBB Grup Başkanvekili İbrahim Özkan da törende hazır bulundu.
Törenin resmi bölümü, İl Milli Eğitim Müdürü Yazıcı’nın anıta çelenk koyması, saygı duruşunda bulunması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla son buldu.
Ekrem İmamoğlu, resmi tören sonrası zabıta mangası eşliğinde getirilen İBB çelengini Cumhuriyet Anıtı’na bıraktı. İmamoğlu’nun ardından sırasıyla CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ile DSP, AKP, Genç Parti ve Atatürk Vakfı yöneticileri de anıta çelenk koydu.
Tunç Soyer esnafla bir araya geldi: Desteğe devam edeceğiz
1
Kadir Topbaş son yolculuğuna uğurlandı
3290 kez okundu
2
Mansur Yavaş’tan Ankara içi yeni projeler
2827 kez okundu
3
Kadir Topbaş hayatını kaybetti
2808 kez okundu
5
İmamoğlu: 1700 aileye 2 tablet verilecek
2752 kez okundu