05 Aralık 2021 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.
CHP’nin Rize yerel seçimlerinde kazandığı tek ilçe olan Fındıklı’da belediyeye kayyım atanacağı iddiası halkı sokaklara döktü. Hiçbir komplo, iftira, tehdit ve karalamanın kendilerini yoldan döndüremeyeceğini belirten Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Çervatoğlu “Hep birlikte üretecek, hep birlikte yönetecek, MECİ’yi büyüteceğiz. Herkese rağmen, her şey çok güzel olacak.” dedi. Çervatoğlu, Emniyet güçlerinin kalabalığa müdahale etmeye çalışması üzerine ise “Arkadaşlar bu desteği bütün Türkiye gördü. Bu kadar korku ve kaygıya da gerek yok sevgili Emniyet mensupları. Siz bizsiniz, biz siziz” ifadelerini kullandı.
Fındıklı Belediyesi’ni hedef alan iddiaların üzerine CHP İl başkanı Saltuk Deniz ve İlçe başkanları, Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri ve Fındıklı halkıyla birlikte basın açıklaması gerçekleştirdi.
CHP Fındıklı İlçe Başkanlığı önünde yapılan basın açıklamasında, “1 yılı geçmesine rağmen seçim sonuçlarını kabullenmeyenler, belediyemizin halkımızla birlikte yürüttüğü çalışmaları karalamakta, yalanlar ve iftiralar üretmeye çalışmaktadırlar” denildi. Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Çervatoğlu’na destek mesajı verildi.
Çervatoğlu, şöyle konuştu:
“Bugün, Genel Başkanımız bu ülkede “Hak, Hukuk, Adalet” için yola çıkmıştı bir yıl önce. Biz, “Hak, Hukuk, Adalet” için bedenimizi toprağa yatıran bir anlayıştanız. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Her şey çok güzel olacak. İyi ki varsınız. İyi ki sizin evladınız, sizin kardeşiniz, sizin omuzdaşınızım. Bu benim için büyük bir onur. Büyük ailem Fındıklı Halkına destekleri için yürekten teşekkür ediyorum. Hiçbir komplo, iftira, tehdit ve karalama bizleri yolumuzdan döndüremeyecek. Hep birlikte üretecek, hep birlikte yönetecek, MECİ’yi büyüteceğiz.”
“KAYGIYA VE KORKUYA GEREK YOK”
Kalabalığa müdahale etmeye çalışması üzerine Emniyet güçlerine seslenen Çervatoğlu, şu ifadeleri kullandı;
“Şimdi, arkadaşlar, Emniyet görevlileri lütfen müdahale etmeyin. Ben şey yapacağım. Lütfen. Biz cenazemizi de kaldırmasını, pandemi koşullarını da bileniz. Fındıklı’da pandemi koşullarında ne iyi çalışmayı yapan ilçeyiz. Bu konuda Kaymakamımız ve Valimiz tarafından teşekkür almış bir ilçeyiz. Lütfen. Arkadaşlar bu desteği bütün Türkiye gördü. Bu kadar korku ve kaygıya da gerek yok sevgili Emniyet mensupları. Siz bizsiniz, biz siziz. Dolayısıyla sevgili dostlarım, şimdi uygun bir şekilde ayrılalım.”
Kadın üreticilerin emeğine ilgi büyük
Galatasaray, Altay’ı da geçemedi: 2-2
LÖSEV’DEN BAŞKAN RIZA AKPOLAT’A YILIN YEREL YÖNETİM GÖNÜLLÜSÜ ÖDÜLÜ
Fırtına esmeye devam ediyor: 2-0
ERDOĞAN: TAYYİP ERDOĞAN DÜN DE DÜŞÜK FAİZ DİYORDU, BUGÜN DE DÜŞÜK FAİZ DİYORUM, YARIN DA DÜŞÜK FAİZ DİYECEĞİM
ASGARİ ÜCRETLİ ÇALIŞANDAN AKŞENER’E: “ARTIK HER ŞEYE ‘BİR DUR’ DEMENİN VAKTİ GELDİ”
ERDOĞAN: “TÜRKİYE’NİN DE BÖLGEMİZİN DE GELECEĞİNDE KANDİL UZANTILI SİYASETE YER YOK”
Kılıçdaroğlu: ‘Göndereceğiz onu’
HALUK BİLGİNER VE OYUN ATÖLYESİ EKİBİ’NDEN “CÜBBELİ” REMİXİ: “ÖP BENİ, YUT BENİ, MANYAK MANYAK İŞLER”
Mersin mitingi öncesi Kılıçdaroğlu’ndan paylaşım
Koronavirüste bugün: 187 kişi daha hayatını kaybetti
KADIKÖY BELEDİYESİ ECCAR YÖNETİM KURULU’NA SEÇİLDİ
Mansur Yavaş’tan, Akşener’e nezaket ziyareti
Ziraat Türkiye Kupası eşleşmeleri belli oldu
Uğur Şahin ve Özlem Türeci’den önemli açıklama: Yeni aşı sinyali
CHP’den Soylu’ya tepki: “Mekan basmak senin gibi mafyayla iş tutan, kabadayı gibi racon kesenlerin işidir”
Özel’den Soylu’ya: “Küstah Süleyman!, Çirkef Süleyman!, Hadsiz Süleyman!”
Merkez Bankası’ndan döviz piyasasına müdahale
Kılıçdaroğlu’ndan TÜİK önünde sert sözler