06 Aralık 2021 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.
Son aylarda hakkında onca sızıntı ve söylenti çıkan Apple’ın ilk kulak üstü kulaklık modeli AirPods Max’in tanıtımı yapıldı.
Fiyatı ile bir anda sosyal medyanın gündemine oturan AirPods Max, 5 bin 699 TL fiyat etiketi ile 15 Aralık’ta Türkiye’de satışa sunulacak.
Uzay grisi, gümüş, yeşil, gök mavisi ve pembe renk seçenekleri ile gelen model aktif gürültü engelleme, adaptif ekolayzır, dinamik kafa izleme özellikli uzamsal ses, Aktif Gürültü Engelleme ile Şeffaf Mod arasında geçiş gibi özelliklere ev sahipliği yapıyor.
Şirketten yapılan açıklamaya göre, kulaklık tek şarj ile 20 saate kadar müzik dinleme ve sesli görüşme imkanı sağlıyor.
AirPods Max’te bulunan takip özelliği sayesinde kullanıcılar kulaklığı taktığında medyan otomatik olarak oynatılıyor, çıkardığında ise yine otomatik olarak duraklatılıyor.
Kulaklığın iOS, iPadOS, watchOS, macOS ve tvOS sürümleri ile uyumlu olduğunun altını çizen Apple, AirPods Max’i Apple dışındaki cihazlarda kullanılması durumunda tüm özelliklerden faydalanılamayacağını belirtiyor.
Apple geçtiğimiz aylarda tanıttığı iPhone SE modelini ülkemizde 5 bin 299 TL fiyat etiketi ile satıyor. Başka bir deyişle dün tanıtılan kulaklık bu iPhone modelinden daha pahalı bir fiyata satışa sunuldu.
Akıllı telefon kullanımı ile depresyon arasında bağ yok
AKŞENER’DEN TBB SEÇİMLERİ YORUMU
ERDOĞAN: “SERMAYE VE YATIRIM DÜŞMANI BU MANDACILARA RAĞMEN ÜLKEMİZİ BÜYÜTMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
2022 YILI MERKEZİ YÖNETİM BÜTÇE KANUN TEKLİFİ GÖRÜŞMELERİ, TBMM GENEL KURULU’NDA BAŞLADI
Memur-Sen açlık ve yoksulluk sınırını açıkladı
“Ekmeği tavuklara götüreceğim diye yalan söyledim aldım getirdim”
Prof. Dr. Naci Görür açıkladı: İstanbul’daki koku depremin habercisi olabilir mi?
Barolar Birliği’nin yeni başkanı Erinç Sağkan oldu
Galatasaray, Altay’ı da geçemedi: 2-2
LÖSEV’DEN BAŞKAN RIZA AKPOLAT’A YILIN YEREL YÖNETİM GÖNÜLLÜSÜ ÖDÜLÜ
Fırtına esmeye devam ediyor: 2-0
ERDOĞAN: TAYYİP ERDOĞAN DÜN DE DÜŞÜK FAİZ DİYORDU, BUGÜN DE DÜŞÜK FAİZ DİYORUM, YARIN DA DÜŞÜK FAİZ DİYECEĞİM
ASGARİ ÜCRETLİ ÇALIŞANDAN AKŞENER’E: “ARTIK HER ŞEYE ‘BİR DUR’ DEMENİN VAKTİ GELDİ”
ERDOĞAN: “TÜRKİYE’NİN DE BÖLGEMİZİN DE GELECEĞİNDE KANDİL UZANTILI SİYASETE YER YOK”
Kılıçdaroğlu: ‘Göndereceğiz onu’
HALUK BİLGİNER VE OYUN ATÖLYESİ EKİBİ’NDEN “CÜBBELİ” REMİXİ: “ÖP BENİ, YUT BENİ, MANYAK MANYAK İŞLER”
Mersin mitingi öncesi Kılıçdaroğlu’ndan paylaşım
Koronavirüste bugün: 187 kişi daha hayatını kaybetti
KADIKÖY BELEDİYESİ ECCAR YÖNETİM KURULU’NA SEÇİLDİ